Kaminske peči na pelete

Kaminske peči na pelete so odlična izbira, saj so namenjene za ogrevanje vašega prostora s pomočjo vgrajenega ventilatorja in sevanjem stekla.

Tukaj seveda govorimo predvsem o toplozračnem načinu ogrevaja. S stalnim dovajanjem pelet iz posode za shranjevanje (zalogovnik) v notranjost kurišča, se proizvaja ogenj in na ta način zahteva malo vaše fizične prisotnosti. Peči na pelete predstavljajo okras vašega bivalnega prostora, saj ustvarjajo odličen ambient.

Peč na pelete bo samostojno organizirala svoje delovanje, da doseže in vzdržuje temperaturo v prostoru. Tukaj govorimo tudi o možnosti »stanje mirovanja«, ki omogoča varčevanje pelet in je zelo ekonomična.

Omogoča tudi nastavite za tedenski časovnik oz. uro ob kateri želite da se vaša peč vklopi oz. izklopi. Ker smo vedno v koraku z zadnjimi trendi, vam seveda nudimo tudi opcijo krmiljenja na daljavo (wi-fi, GSM), ki je zelo priljubljena tudi med lastniki počitniških hiš.

Možnost izbire imate med različnimi oblikami, dimenzijami, funkcijami in toplotnimi močmi. Prav tako se priporočamo, da si ogledate modele z oznako »PLUS« ki imajo dodatni ventilator za ogrevanje sosednjega prostora.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Naši partnerji

Top