Zunanji kamini, smokerji in žari proizvajalca Palazzetti in Broil King

ZUNANJI KAMINI IN KUHINJE PALAZZETTI.

 

Ker se približuje poletje in druženje s prijatelji in družino smo za vas pripravili zunanje kamine in žare priznanega proizvajalca Palazzetti. Lahko boste uživali v pripravi okusne hrane, saj z našimi zunanjimi kamini hrano pečete kot grill, na ražnju ali pa v pečici.

Izbirate lahko med različnimi velikostmi, barvami in oblikami. Za pripravo hrane lahko uporabljate drva, brikete, papir ali plin. Za tiste, ki želite še malo več,  imamo v ponudbi kompletne letne kuhinje. Tako boste resnično uživali na domačem vrtu in svežem zraku.

Oglejte si katalog zunanjih kaminov in žarov TUKAJ.

 

 

SMOKERJI IN ŽARI PROIZVAJALCA BROIL KING.

 

RAZVITI ZA MAKSIMALEN OKUS

Vsak Broil King plinski žar je ustvarjen za to, da Vam nudi neverjetno raznolikost možnosti ustvarjanja na žaru. Ne glede na to, kateri model izberete, legendarni Broil King kuhalni sistem Vam daje priložnost, da na vašem žaru skuhate skoraj karkoli in v katerem koli stilu želite. Specite popoln steak, hrustljavo zapečite piščanca ali pečenko na vrtljivem ražnju, naredite popolno pico, desert, juho na stranskem gorilniku ali si pripravite popolno pleskavico za vaš burger. Vsak del kuhalnega sistema je oblikovan in razvit za določen namen. Ko se vse združi v celoto, so rezultati naravnost osupljivi. Vaš Broil King Vas zmerom nagradi z neverjetno popolnim žar okusom.

 

3 PREDNOSTI PEKE NA PLINSKEM ŽARU

 

UDOBNOST
Plinski žari prinašajo udobje in komfort. V primerjavi z žarom na oglje je plinski žar pripravljen za uporabo veliko prej. Samo obrnite gumb, pritisnite tipko za vžig in po nekaj minutah lahko začnete peči na žaru. Tudi med tednom lahko uživate v hrani z žara, na primer po vrnitvi iz službe. Čiščenje žara je enostavno zaradi premišljene zasnove žara Broil King. Zahvaljujoč robustnim kolesom pa ga lahko enostavno premikate ali pospravite v garaži itd.

NADZOR

Nadzor temperature je ključna prednost plinskega žara. Neodvisno krmiljeni gorilniki, pokrov in termometer so optimalni pomočniki za najboljše rezultate peke. Nekateri modeli Broil King imajo dve ločeni komori za peko, tako da lahko dve jedi pripravite popolnoma ločeno. Fino upravljanje moči z vrtljivimi gumbi omogoča optimalno nastavitev moči, zahvaljujoč več gorilnikom pa večina modelov omogoča neposredno in posredno peko na žaru.

OKUS
Okus hrane na žaru ne izvira iz oglja, kot mnogi verjamejo. Aroma, ki jo povezujemo z žarom, je posledica izhlapevanja sokov in maščob. Zaradi visokih temperatur v plinskem žaru se meso hitro zapre in tako ostane sočno in mehko. Plinski žar preprosto ponuja številne možnosti peke: neposredno, posredno, klasično pečenje na žaru, dimljenje,… Plinski modeli opremljeni s stranskim kuhalnikom omogočajo tudi pripravo prilog ali pa običajno kuhanje. Plinski žar je preprosto odlična izbira za vse, predvsem pa za ljubitelje žara.

Oglejte si katalog Broil King TUKAJ.

 

 

Kontaktirajte nas

    Naši partnerji

    Top