Strast do ognja, dolžnost do okolja, udobje doma – tradicija v moderni obliki

Priljubljenost ogrevanja prostorov v kaminih, kaminskih pečeh ali štedilnikih je vedno večja. Prasketanje ognja in prijetna toplota pričara atmosfero prostora, kjer si odpočije telo in duša. Ogrevanje z obnovljivimi viri, kot so drva ali lesni peleti, ki gorijo skoraj CO2 nevtralno, spada med najučinkovitejše in okolju najprijaznejše metode.

Beseda kamin pa včasih v spomin prikliče peč stare mame, ki je prijetno grela prostor, v katerem je čas, ob poslušanju zgodb, tekel počasneje, medtem ko je zunaj zavijal zimski veter. So tudi za vas minili časi pravljic in domačega zeliščnega čaja ob topli peči v babičini kuhinji? Če si vseeno želite v hladnih zimskih dneh v svoj dom pričarati toplo udobje, potem je čas da spoznate moderne verzije ogrevalnih naprav iz babičinih časov.

Ne glede ali rabite kamin (toplozračni ali toplovodni), kaminsko peč, kaminski vložek, štedilnik, vrtni kamin ali žar je trgovina Trend kamini partner, ki ga iščete.

Vsak posamezni produkt, ki ga odlikuje svojstven značaj in optična lepota, daje s tem prostoru nezamenljivo osebnostno noto. Ob tem pa celoten koncept vsakega kamina, kaminske peči, kaminskega vložka ali štedilnika predstavlja kombinacijo tehnične funkcionalnosti, strogega upoštevanja normativov in standardov ter estetsko privlačnega in izjemnega videza.

Toplozračni ali toplovodni kamin na drva ali pelete, vsak je v bistvu zagotovilo za enakomerno toploto, ki bo v modernem, klasičnem ali rustikalnem videzu dopolnil ali obogatil stil prostora. Poleg tega vas ni treba biti strah , da bo kamin pošast, ki krade prostor. Med paleto naših produktov so tudi »vogalni kamini«, ki se prilagodijo še tako malemu prostoru, kar omogoča da se tudi v manjših prostorih ne rabite odpovedati romantičnemu ambientu ognja.

Kaminski vložek je srce vsakega kamina, katerega zahteve po kvaliteti so postavljene visoko in kaminski vložki iz naše ponudbe imajo zmagovalno tehnologijo. Raznolikost naših kaminskih vložkov vas bo navdušila, saj boste gotovo našli takega, ki vam bo všeč in se bo zlil z vaši individualnim stilom.

Tako kot je srce vsakega kamina kaminski vložek, tako je jedro vsake kuhinje štedilnik. Osrednjega pomena je predvsem za hobi kuharske chefe. Štedilniki iz naše ponudbe so multifunkcionalni. Modeli štedilnikov združujejo raznolike naloge klasičnega štedilnika in prijetnega vira toplote. Z veliko mero občutka za obliko in dimenzijo je vsak štedilnik oblikovan tako, da se vam gotovo ne bo treba odreči njegovi multifunkcionalnosti zaradi neujemanja z ostalo opremo kuhinje.

Vaših želja in potreb pa ne zadovoljujemo le za hladne zimske mesece. Zunanji kamini in žari iz naše ponudbe vam bodo pomagali do nepozabnih poletnih druženj. Kot pravi grill mojster boste razvajali brbončice družine in prijateljev, saj boste lahko hrano pekli kot grill, na ražnju ali v pečici.

Informirajte se o ogrevalnih napravah iz našega prodajnega programa, ki ne le da so visoko energetsko zmogljive, so tudi prijazne do okolja in poskrbijo tudi za prijetno atmosfero vašega doma. Vsi produkti iz naše ponudbe so izjemne kvalitete najvišjih tehničnih standardov.

V trgovini Trend kamini boste našli le visoko kakovostne artikle naših partnerjev: Nordica Extraflame, Supra, Richard le Droff, Spartherm, Carbel, CB-tec, Traforart, Palazzetti, Romotop, BEF home ter kvalitetne storitve. Naše storitve obsegajo: ogled prostora/ov, strokovno svetovanje, projektiranje s 3D izrisom ter izvedbo montažnih oz. pečarskih del.

Odlikuje nas:

  • strokovno svetovanje strankam
  • natančno udejanjenje želja strank
  • kvalificirani sodelavci
  • široka ponudba kakovostnih produktov
  • lasten razstavni salon

Kot zaupanja vredno podjetje so nas, poleg strank, z bonitetno oceno A+ ocenili tudi pri bonitetni hiši CompanyWall. Prejetje certifikata bonitetne odličnosti nas navdaja s ponosom, hkrati pa priznanje pomeni, da hodimo po pravi poti kar nas motivira za nadaljnje delo.

In ja, tudi mi imamo akcije. V času akcij lahko dobite visokokakovostne, odlične produkte po fantastično ugodnih cenah.

Naše stranke so središče našega vsakodnevnega dela, zato je naš cilj zadovoljiti njihova visoka pričakovanja. Želimo najboljše za ljudi, ki želijo najboljše.

Kontaktirajte nas

    Naši partnerji

    Top