Štedilniki

Poleg pestre ponudbe kaminov, peči, kaminskih vložkov itn., smo za vas pripravili tudi štedilnike na drva. Verjetno se vsak od nas spominja babice ali mame, ki so nam pripravljale dobrote na domačem štedilniku, mi pa smo se ob njih greli ter poslušali zraven še kakšne prijetne zgodbice.

Štedilnik je večnamenska naprava, ki nam ponuja možnost ogrevanja, kuhanja in pečenja. Štedilniki na drva so tudi danes zelo priljubljeni, ker v njihovo dobro pričajo več letne pozitivne izkušnje, saj so jih uporabljali tudi naši predniki.

Štedilniki se danes povsem enakopravno kosajo z vsemi vrstami kaminov, saj imajo večja kurišča s katerim ogrejemo večjo bivalno površino. Prednost je le v tem, da je štedilnik bistveno bolj učinkovit. Možnost izbire imate med različnimi oblikami, dimenzijami in zunanjim oblogami, ki so bodisi iz keramike ali naravnega kamna.

V primeru izbora zunanje obloge iz keramike so vam na voljo različne barve in vzorci. Glede na pestro ponudbo ni dvoma, da ne boste našli štedilnika, ki se ne bo ujemal z vašo kuhinjo. Prav tako so vam na voljo različne velikosti kuhalnih površin in pečic. S termometrom na pečici si boste zagotovili, da bo vaše kosilo odlično pripravljeno.

Na voljo so tudi štedilniki, kateri se vgradijo med kuhinjske elemente brez dodatnih izolacij in mizarskih dodatkov. Za dodatno uživanje ob pogledu na ogenj vam toplo priporočamo štedilnike, ki imajo vgrajena steklena vrata na kurišču.

Naši partnerji

Top