Bonitetna ocena AA+ / zaupanja vredno podjetje

Bonitetna hiša CompanyWall bonitetno oceno AA+ dodeli podjetju, ki se na svoji poslovni poti uspešno vzpenja, je sposobno poravnati svoje obveznosti in se zanesljivo izogiba poslovnim tveganjem. Sodelovanje s podjetjem, ki ima bonitetno oceno AA+, je usmerjeno v uspešen poslovni razvoj. Bonitetna ocena AA+ stoji ob boku najvišji oceni. Ta ocena pomeni, da je podjetje zanesljivo in stabilno. Sodelovanje s podjetjem, ki ima bonitetno oceno AA+, ne predstavlja tveganja, saj poslovni subjekt izpolnjuje vse visoke standarde uspešnega poslovanja.

Bonitetno oceno subjekta bonitetna hiša CompanyWall izračuna glede na preteklo in sedanje poslovanje, kreditno in plačilno sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in druge kriterije. Imetniki certifikata bonitetne odličnosti so redka podjetja, ki se lahko pohvalijo z bonitetno uspešnostjo, ki jo prepoznavajo tako poslovni subjekti v domačem kot tujem poslovnem okolju.

Prav zaradi tega smo v podjetju Trend Kamini ponosni in veseli saj verjamemo v naše pošteno delo in profesionalni odnos do naših kupcev in partnerjev. To je še eden izmed pokazateljev, da smo na pravi poti in smo v samem vrhu ponudnikov  kaminov, štedilnikov, peči in pečarskih del.

Da boste del naše uspešen zgodbe nas pokličite na gsm: 031 495 900 ali pišite na naš elektronski naslov: info@trend-kamini.si

TREND KAMINI

Kontaktirajte nas

    Naši partnerji

    Top