Supra

Supra je eno izmed vodilnih francoskih podjetjih na področju izdelave kaminov, kaminskih vložkov in peči. To potrjuje tudi njihova zgodovina, ki se piše že od leta 1878. Njihova proizvodnja se razteza na 15.177 m2 površine, kjer letno izdelajo skoraj 30.000 produktov in pri tem porabijo 7.000 ton litine in ostalih materialov. V svoji dolgi zgodovini so naredili veliko na področju ogrevanja. Predvsem gre omeniti, da so eni izmed prvih iznajditeljev zaprtih kurišč, kreatorji mobilnega žara in samo-čistilnega sistema stekla.

Materiale katere uporabljajo so odlične kvalitete saj z njimi zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Da so njihovi izdelki na trgu varni za uporabo, imajo konstantno kontrolo produktov in materialov ter tudi 90 dnevno testiranje. Supra ponuja širok izbor produktov kot so: kaminski vložki, moderni kamini, klasični kamini, kaminske peči na drva, z več kot 2000 možnih kombinacij. Lahko si izberete od rustikalnih do najbolj modernih oblik, tako kaminskih vložkov kot peči.

Ne glede na vašo gradnjo si lahko izberete ustrezen produkt. Lahko se pohvalijo da so njihovi izdelki prisotni v več kot 30 držav na svetu. Tudi sami lahko zagotovimo da gre za partnerja, ki ponuja najboljšo tehnično in marketinško podporo. Tukaj lahko predvsem izpostavimo njihovega predstavnika Gueorguija Boukia.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo.

Katalogi izdelkov

Uradna spletna stran

Naši partnerji

Top