O podjetju

Naj vam povem svojo zgodbo. Pisalo se je leto 1997, star sem bil 12 let, ko sem prvič videl lončeno peč in celo na njej spal. Prvo vprašanje, ko sem jo zagledal sem pomislil: »Zakaj je tako velika peč v tako majhnem prostoru?« Ravno tisti dan je prišel pečar očistiti peč in tako kot vsak radoveden otrok sem že bil z rokami do komolca zakopan v sodelovanju. Najbolj me je fascinirala njegova razlaga o temu, kako je narejena, kako funkcionira in še najbolj, da jo je postavil ravno on s svojimi lastnimi rokami.

Če bi prišel dan prej nebi doživel izkušnje spanja na sami peči in nebi spoznal neverjetne osebe, ki je več kot očitno premaknila nekaj v meni zato da sem danes tukaj kjer sem. Z velikimi veseljem delim svoje znanje in navdušenje z istim žarom v očeh, kot sem doživel v svoji mladosti. Kar nekaj let je minilo predno sem, dobil priložnost priti v stik zopet s samimi pečmi. Vse v življenju je kazalo na to, da tako kot vsi ostali, ki lahko rečejo, da so našli nekaj kar počnejo s srcem in dušo, je tudi meni namenjeno v življenju odkriti svoje življenjsko poslanstvo. Iskreno povedano si sploh nisem mislil da bo to moje prvo srečanje s pečarjem poleg mene preživljalo še občudovanja vredno življenjsko sopotnico in najin prvi produkt ljubezni – sina.

Danes po 12 letih izkušenj lahko zagotovo rečem, da sem na področju vsega pridobljenega znanja postal oseba, ki se spozna na skoraj vse vrste načinov ogrevanja. Kar pa še ne pomeni, da vem vse in da se nisem pripravljen naučiti kaj novega. Ravno iz tega razloga se redno udeležujem različnih dogodkov kjer se predstavljajo zadnji trendi kaminov na tržišču. Sedaj ste izvedeli tudi skrivnost imena podjetja, naslova spletne strani, saj ko sem povezal vse skupaj mi ni preostalo nič drugega kot da vsej širni publiki predstavljam samo storitve po zadnjem trendu. Svoj opis bom počasi zaključil s spoznanjem, da se veselim dneva, ko bom lahko prvič s seboj vzel sina in mu z veseljem prikazal najlepši del pečarskega dela. Globoko v sebi si želim, da bi svoje znanje prenesel najprej, tako kot so to delali v preteklosti. Za večina ljudi je peč peč , kamin kamin, štedilnik pač štedilnik. Meni predstavljajo več kot le predmet. V njih vidim ljubezen, toplino in skupno druženje.

Z našimi produkti ne le da vam bo toplo, temveč boste doživljali to kar doživljam jaz. Stranki se vedno posvetim individualno, s srcem in otroškim žarom v očeh. Že v naprej se veselim srečanja z vami, da prisluhnem vaši življenjski zgodbi, saj bom le na ta način začutil kaj točno potrebujete.

Topel in prijeten pozdrav,

Goran.

Naši partnerji

Top