Storitve: Svetovanje in montaža

Ljudje pogosto sanjajo o večerih ob kaminu. Se zanj odločijo. A če ne izberejo pravega strokovnjaka se sanje spremenijo v moro…

Načrtujete gradnjo novega doma in del vaše sanjske dnevne sobe je kamin? Želite hišo ali stanovanje obnoviti in hkrati dodati nov grelni element, kot je kamin ali kaminska peč? Je vaš stari kamin potreben temeljite prenove? Ali pa bi radi kuhinjski opremi dodali štedilnik, ki ne bo le točka, kjer se spremenijo sestavine v slasten obrok, pač pa vas bo ta tudi grel? Na vsa vprašanja obstaja le eden odgovor: trend kamini. Ne odlikuje nas le prodaja kvalitetnih grelnih naprav, pač pa tudi sklop storitev. Strokovnost vseh naših storitev, od ogleda s svetovanjem, izdelava projekta, do izvedbe montaže oz. pečarskih del, je naša odlika. A najprej ste na potezi vi…

V zgodbi o prijetno ogrevanem domu z željo preživljanja udobnih trenutkov ob pogledu na plamene ste vi glavna in prva oseba. Potem pridemo mi, poslušamo vaše želje in zahteve, si ogledamo prostor ter vam strokovno svetujemo.

Eden glavnih vidikov pri načrtovanju kaminov ali kaminskih peči je potrebna ogrevalna moč. Ta se mora ujemati z velikostjo prostora in ustrezati predvideni uporabi. Ob tem ne smemo pozabiti na upoštevanje izolacijske vrednosti stavbe. Odločilno vlogo pri načrtovanju ima tudi izbira goriva in možnost shranjevanja le-tega. Eden ključnih elementov ob načrtovanju pa je tudi dimnik. V kolikor dimnik potrebuje prenovo ali ne izpolnjuje zahtev, ga je možno nadgraditi s posebnimi komponentami.

Arhitekt s svinčnikom in papirjem (v resnici uporablja računalnik ;)) združi vaše želje in zahteve z danostmi prostora. Upošteva individualni stil opreme, uskladi barve in linije kaminskih oblog ter v projektu zajame tudi tehnične odgovore npr. o nosilnosti na želeni točki kamina ter kako speljati zunanji dovod zraka do te točke. In da se ne boste spraševali ali ste se prav odločili ali ne in z negotovostjo spremljali montaže vam ponujamo 3D izris načrtovanega kamina.

V zadnji fazi stopijo na prizorišče naši mojstri monterji in pečarji. Ob uporabi pravilnih materialov vam strokovno montirajo vašo bodočo grelno napravo. Ne glede na to ali ste za svoj toplozračni kamin izbrali moderno, klasično ali rustikalno varianto – naši pečarji ga izdelajo kvalitetno in z materiali, ki zagotavljajo varnost in visoke izkoristke. Svoje delo opravijo z izredno natančnostjo in vizualno dovršeno, neodvisno od tega kateri material ste izbrali za obzidavo kamnina. Naša ponudba v kategoriji kaminskih plaščev zajema številne možnosti, tako lahko uporabite pečnice, granit, marmor, les, zidake… Ko naši pečarji končajo svoje delo vam bo zimski večer varno grel kamin vaši sanj.

In zgodba se nikakor ne konča s tem zimskim večerom, ko vi z vam drago osebo uživate v opazovanju čarobnosti ognja, saj bo takih večerov še veliko…

Smo vzbudili zanimanje? Obiščite našo spletno stran ter poglejte široko ponudbo in preberite koristne nasvete. Za lažjo predstavo si v našem razstavnem salonu oglejte razstavljene primere (Trend kamini razstavni salon, Foersterjeva ulica 10, Novo mesto), kjer se pozanimajte o trenutnih akcijah in možnih različnih oblikah plačevanja. In v kolikor boste izrazili željo, vas bomo obiskali in strokovno odgovorili na vsa vaša vprašanja. Naš osebni pristop nam omogoča, da se bomo popolnoma posvetili vašim potrebam in željam in skupaj dosegli zastavljen cilj.

Kontaktirajte nas

    Naši partnerji

    Top