Naj vam to zimo grejejo dom La Nordica Extraflame kamini

Poletje se počasi končuje in hladni dnevi so pred vrati. Ob tem pa se že prebujajo misli o stiskanju z najljubšo osebo na kavču s toplo skodelico čaja v roki. Celoten ambient pa zapolni še kamin, ob katerem boste udobno in varno preživljali prihajajoče mrzle dni.

Podjetje La Nordica-Extraflame že več kot 50 let vodita načeli strasti in prizadevnosti. Ponašajo se z inovativnimi in naprednimi kamini, ki jih prodajajo že v 50 državah. Podjetje La Nordica-Extraflame izdeluje moderne, klasične in rustikalne kamine, kaminske vložke ter toplovodne kamine na drva oziroma pelete. Zaradi kakovosti in učinkovitega ogrevanja, so ti kamini lahko uporabljeni tudi kot primarni način ogrevanja vašega doma. Kamini La Nordica-Extraflame so eni izmed vodilnih na trgu in so v skladu z najstrožjimi predpisi o emisijah. Prav tako so vsi kamini CE označeni in certificirani po mednarodnih standardih, ki so še strožji od tistih, ki veljajo v Italiji.

Nordica Extraflame Logo

 

TOPLOVODNI KAMINI NA DRVA/PELETE

Moderni toplovodni kamini Nordica so najučinkovitejša oblika kaminov na drva, saj zagotavljajo popoln izkoristek goriva obenem pa nudijo moderen dizajn, ki bo polepšal vsak dom. Z Nordica kamini lahko ogrevate vse prostore vašega doma, saj se toplota, ki nastane v kurišču, prenaša skozi cevi v obstoječi sistem do radiatorjev. Poleg toplovodnih kaminov na drva ponujamo tudi toplovodne kamine Nordica na pelete, ki so vedno bolj popularni, predvsem zaradi nizkega izkoristka in nizke cene goriva. Toplovodni kamini Nordica na pelete vam ponujajo večjo svobodo, saj se s pomočjo večjih zalogovnikov kurišča samostojno dozirajo in tako ne zahtevajo vaše fizične prisotnosti. Prav tako lahko vaš kamin krmilite na daljavo s pomočjo Wi-fi-ja ali GSM-a. Montaža toplovodnih kaminov je nekoliko zahtevnejša kot montaža kaminskih peči, vendar se vam bo na koncu trud in čas dvakratno povrnil.

Toplovodni kamin na drva - Norma S Evo Idro D.S.A.
TOPLOVODNI KAMIN NA DRVA
(Norma S Evo Idro D.S.A.)
Toplovodni kamin na pelete - Iside Idro 2.0
TOPLOVODNI KAMIN NA PELETE
(Iside Idro 2.0)

 

KAMINSKE PEČI NA DRVA/PELETE

Kaminske peči La Nordica-Extraflame so enostavne za montažo, poleg tega pa vašemu domu dodajo toplo, prijetno atmosfero. Za razliko od toplovodnih kaminov na drva, ki prostor ogrevajo s cirkulacijo vode, kaminske peči na drva prostor ogrevajo z direktnim sevanjem skozi steklo na vratih in z naravno konvekcijo. Peč oddaja nizko temperaturo, vendar jo zato oddaja daljši čas. Takšni sistemi imajo dolgo zadrževalno dobo in so primerni za vgradnjo v prostore, kjer želite imeti enakomerno temperaturo. Kaminske peči Nordica na pelete so v primerjavi s pečmi na drva učinkovitejše, saj manj onesnažujejo okolje, njihova uporaba pa je enostavnejša. Imajo tudi avtomatiziran krmilni sistem, ki stalno dovaja pelete iz zalogovnika v notranjost kurišča. Peči ogrevajo vaš prostor s pomočjo vgrajenega ventilatorja in z direktnim sevanjem skozi steklo. Tako imenovan toplozračni način ogrevanja omogoča, da lahko naenkrat segrejemo več prostorov. Kamin prav tako ne potrebuje veliko pozornosti. Nekateri Nordica kamini na pelete imajo tudi pečico, v kateri si lahko pripravite različne jedi.

Kaminska peč na drva - Issota Forno
KAMINSKA PEČ NA DRVA
(Isotta Forno)
Kaminska peč na pelete - Irma
KAMINSKA PEČ NA PELETE
(Irma)

 

KAMINSKI VLOŽKI NA DRVA/PELETE

Kaminski vložki Nordica ponujajo ekonomično ogrevanje in visoko funkcionalnost. Njihova prednost je predvsem v varčevanju s prostorom, saj so primerni za vgradnjo v že obstoječi odprti kamin, lahko pa ga vgradimo po vaših željah. Delujejo tako, da vaš prostor ogrevajo s sevanjem skozi steklo in s kroženjem zraka. Kaminski vložki Nordica na pelete imajo vgrajen ventilator, s katerim segrejete prostor, kjer je postavljen ali s pomočjo dodatnega ventilatorja, s katerim lahko ogrevamo tudi sosednje prostore. S stalnim dovajanjem pelet iz posode za shranjevanje v notranjost kurišča se proizvaja ogenj in na ta način zahteva malo vaše fizične aktivnosti. Vložek lahko nadzirate na daljavo s pomočjo Wi-fi-ja ali GSM-a, kar vam omogoča, da boste lahko pred prihodom v dom kamin nastavili na primerno temperaturo in ogreli prostor.

Kaminski vložek na drva - Inserto 50 Crystal
KAMINSKI VLOŽKI NA DRVA
(Inserto 50 Crystal)
Kaminski vložkek na pelete - Comfort Plus
KAMINSKI VLOŽKI NA PELETE
(Comfort Plus)

 

Veliko sreče pri izbiri in želimo vam toplo jesen in zimo!

Kontaktirajte nas

    Naši partnerji

    Top