Spartherm

Kamini Spartherm - Trend Kamini Novo mesto

Z več kot 30 let izkušenj se odraža v zaposlenih, ki so eni izmed najboljših v ogrevalni industriji in to je nihče drug kot vodilni evropski proizvajalcev kaminskih peči in vložkov – podjetje Spartherm. Vsi na svojem področju, vendar vsi z enakim ciljem: vrhunski izdelki in zadovoljni kupci.

Ime Spartherm pomeni kaminske peči in vložke, ki niso zgrajeni samo po najvišjih standardih, temveč imajo tudi zanesljivo in trajno zmogljivost. Ta filozofija kakovosti poteka kot nit skozi celoten proces, od koncepta, razvoja in proizvodnje do dostave in servisa – vse iz enega vira. V dveh tovarnah v skupni velikosti približno 35.000 m² načrtujejo, razvijajo in izdelujejo letno več kot 55.000 kosov z najsodobnejšo opremo, učinkovito proizvodnjo in najboljšo kakovostjo.

Spartherm izdeluje kaminske peči in kaminske vložke po meri v skladu z individualnimi zahtevami kupcev in ne samo različnih velikosti, temveč konceptov in modelov, ki so prilagojeni posameznim življenjskim prostorom. Peči in kaminski vložki Spartherm so zasnovani tako, da vzdržijo najbolj ekstremne zimske razmere. Kot se pričakuje od proizvajalca, ki temelji na tradicionalni izdelavi so proizvodi izdelani iz najbolj robustnih materialov in najvišjih standardov. V Sparthermu ne počivajo na lovorikah, ampak nenehno razvijajo izdelke s katerimi bodo zadovoljili prihodnje zahteve kupcev.

Za dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo.

Katalogi

Uradna spletna stran

Naši partnerji

Top