Kaminski vložki na pelete

Kaminski vložki na pelete so odlična izbira, saj so primerni za vgradnjo v že obstoječi odprti kamin ali pa vam ga obzidamo po lastnih željah in okusu. Delujejo tako, da vaš prostor ogrevajo s sevanjem skozi steklo in kroženjem zraka.

Kaminski vložki na pelete imajo vgrajen ventilator s katermi grejemo prostor kjer je postavljen ali s pomočjo dodatnega ventilatorja s katerim ogrevamo tudi sosednje prostore. S stalnim dovajanjem pelet iz posode za shranjevanje (zalogovnik) v notranjost kurišča se proizvaja ogenj in na ta način zahteva malo vaše fizične aktivnosti. Ponujamo tudi možnost nastavitve tedenskega časovnika oz. ure ob kateri želite, da se vaš vložek vklopi oz. izklopi.

Gre za odlično opcijo, ki vam omogoča topel in prijeten prihod v vaš bivalni prostor. Vaš peletni vložek omogoča tudi krmiljenje na daljavo s pomočjo (wi-fi, GSM). Ta opcija je predvsem zaželena pri tistih, ki imajo počitniške hiše. Za varno ogrevanje vašega doma imajo vsi kaminski vložki na pelete nastavek za zunanji dovod zraka kateri omogoča, da vložek dobi celotno količino kisika za pravilno in varno gorenje.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Naši partnerji

Top