Palazzetti

Na področju ogrevanja je podjetje Palazzeti eno izmed vodilnih. Zgodovina podjetja se je začela leta 1954 v Porcia (v provinci Pordenone – Italija). Gre za družinsko podjetje že od samega začetka, ki združuje različne generacije, ki so delale na istem mestu in pri istem projektu: ogrevanje domov na najbolj naraven način. Njihovi cilj je zagotavljati optimalno udobje brez onesnaževanja okolja in tako prispevati k zaščiti podnebja pred uporabo neobnovljivih energij.

Od leta 1972 so začeli z industrijsko izdelavo kaminov, ki so bili prava noviteta  na trgu, saj niso bili le lepi in dobro narejeni, vendar so bili tudi enostavni za uporabo. Kaminske peči in kaminski vložki (drva, peleti) so bili razviti v skladu z najvišjimi tehnološkimi standardi in polnim spoštovanjem do okolja, ki jih testirajo in certificirajo najprestižnejši evropski inštituti, pa tudi potrošniško-varstvena in okoljska združenja.

Leta 1992 so bili prvi, ki so predstavil tehnologijo z dvojnim izgorevanjem, ki zmanjšuje emisije ogljikovega monoksida in povečuje toplotno učinkovitost kamina. Proizvodnja Ecofire kaminskih vložkov na pelete sej je začela leta 1994. Postala je nova uspešnica, saj so tako postali priznani italijanski proizvajalec kaminskih vložkov z najnižjimi emisijami ogljikovega monoksida. V njihovi ponudbi si lahko izberete med kaminskim vložki, štedilniki, prostostoječimi pečmi tako na drva kot na pelete. Prav tako si lahko izberete zunanje kamin in žare.

Izdelke PALAZZETTI si lahko ogledate pod zavihkom KATALOGI.

Za dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo.

Uradna spletna stran

Naši partnerji

Top